Mobilitatea C4- Polonia, Kaszow

 

Mobilitate C4-Polonia

Water and the future – excessive consumption, pollution. Eco-campaigns

https://www.youtube.com/watch?v=rEF8pbNyuiM



    În perioada 27-31 martie, o echipă formată din 6 elevi și 2 profesori din școala noastră a participat la mobilitatea C4 în Polonia, localitatea Kaszów, mobilitate ce a avut ca temă „Apa și viitorul - consum excesiv, poluare. Eco-campanii”.


    În cele 5 zile ale mobilității, elevii și profesorii au desfășurat activități  interactive despre cauzele și efectele poluării. Fiecare echipă a prezentat materiale despre amenințările  risipei de apă și a poluării pentru viitor și au descoperit modalități de implicare pentru a opri acest fenomen. De asemenea, cu ajutorul  unui specialist al unui ONG din Cracovia au învățat cum să realizeze o campanie locală pentru a lupta împotriva risipei de apă.
    
    
    Elevii și-au dezvoltat în cadrul mobilității competențele de comunicare în limba engleză, au legat prietenii cu membrii celorlalte echipe participante, au lucrat în echipă, au cunoscut portul și tradițiile țării gazdă.


    O altă activitate extrem de interesantă a fost realizarea unor experimente de măsurare a calității apei, pe care copiii au apreciat-o în mod deosebit, deoarece au conștientizat cât este de importantă calitatea apei.



    Locurile încărcate de istorie vizitate au dezvoltat cunoștințele participanților despre Polonia și istoria acesteia.


    La finalul activității, participanții au primit certificate de participare, încununând astfel activitatea de pe parcursul săptămânii.








Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Mobilitate C5- București, România