Mobilitate C5- București, România

 



Mobilitate C5- București, România
Teachers meeting




    În perioada 28.05-3.06.2023 s-a desfășurat mobilitatea C5 din cadrul Proiectului Erasmus+ Clean Water, Clean Future, nr.de referință 2020-1-PT01-KA229-078678_3, având ca temă  - Transformarea școlilor noastre în consumatori de apă sustenabili (eveniment de formare a personalului comun). Mobilitatea a avut loc la București, România, Școala Gimnazială nr. 39 fiind gazda evenimentului. La mobilitate au participat câte trei profesori din țările partenere: Portugalia, Turcia, Polonia și Macedonia de Nord. 
    Obiectivul mobilității a fost crearea unui plan de acțiune comun prin care să transformăm școlile noastre în consumatori de apă sustenabili și să aducem o schimbare și în comunitatea locală în ceea ce privește consumul de apă.
    În cele cinci zile s-au desfășurat activități diverse în cadrul cărora partenerii noștri au cunoscut școala, au avut loc întâlniri cu autoritățile locale și ONG-ul Arta.ro, s-au prezentat planurile de acțiune ale școlilor participante și s-a creat planul final. Au fost vizitate obiective reprezentative pentru capitala țării și pentru România.








        Certificatele de participare au fost înmânate alături de un trofeu reprezentativ pentru proiectul nostru.



        Pentru a afla mai multe informații despre proiect vă invităm să vizitați site-ul proiectului CWCF, accesând linkul:

Comentarii

Postări populare de pe acest blog